30 Mayıs 2014 Cuma

Mezuniyet ve Balo İçin Saç Modeli Seçimi Nasıl Yapılmalı ? - Mezuniyet ve Balo İçin Saç Modelleri

Mezun olmak hayatımızda sık sık yaşanan bir olay değil. Bu nedenle mezuniyet gecesinde ışık saçmak, fotoğraflarda güzel çıkmak hepimizin isteği.

Abartılı yapılmış topuzlar ve maşalı lüle lüle kalıp gibi saçlar ile maalesef bu dileğimizi gerçekleştiremeyiz.


Bu özel gecede daha doğala yakın, dağınık, uçuş uçuş saç modelleri tercih etmek gencecik yaşımıza eminim daha çok yakışacaktır.


Ben Balo gecemde Miley Cyrus'ın topuz modeline çok yakın bir model tercih etmiştim. Aslında yüzde bırakılan perçemli modeller daha çok hoşuma gidiyor ; fakat tüm gece dans edeceğimi bu sebeple terleyeceğimi hesaba kattığımda gecenin ilerleyen saatlerinde perçemlerim çok kötü bir hal alabilirdi. Bu sebeple bu tarz bir model tercih ettim.


Örgülü topuzlar da tercih edebilirsiniz.


Örgülü modeller size daha romantik bir hava katacaktır.


Tepede yapılmış donut topuzu da çok şık olmanızı sağlayacaktır. Hem de bu topuz için kuaförde uzun saatler harcamanıza ve büyük paralar dökmenize gerek yok. Bir topuz aparatı satın alarak evde kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz.


Saç modelinizin seçiminde giyeceğiniz elbisenin büyük önemi var. Yaka kısmı işlemeli bir elbise tercih ettiyseniz, işlemeli kısmı açık bırakacak şekilde bir saç modeli tercih etmelisiniz. Eğer sırt dekolteli bir elbise tercih ettiyseniz açık saç modellerinden kaçınmalısınız.

Saçlarınızı topuz yaptıysanız, elbisenize uygun taşlı biraz abartılı küpeler tercih edebilirsiniz. Eğer abartılı bir küpe taktıysanız ekstra kolye takmaktan kaçının. Bu fazla abartılı olmanıza neden olacaktır.


Yukarıdaki saç modellerinin çoğu balo gecesi için uygun modellerdi. Mezuniyet töreninde kep takacağınız için açık modeller daha uygun olacaktır. Düz ve dalgalı açık modeller tercih edebilirsiniz. Kalıp gibi duran maşalı saçlar yerine daha doğal duran geniş bukleli saçlar tercih etmek güzelliğinize güzellik katacaktır.

Balo makyajı örneği ve fotoğraflarda güzel çıkmanın yolları için tık tık...
The Balm Voyage Palet hediye ettiğim çekilişime katılmak için tık tık...

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder